Tratamente cu miere
Tratament cu lapte și miere

Tratament cu lapte și miere

Pentru astăzi rubrica noastră a pregătit un tratament complet cu rețete din lapte și din miere naturală. Aceste rețete sunt ieftine, simplu de realizat și nu necesită mult timp pentru a le pregăti. Folosiți ingredientele proaspete, fără aditivi alimentari și apă plata sau de izvor. Efectele vor fi maxime dacă la sfârșitul tratamentului veți face și un masaj cosmetic complet al fetei, astfel încât circulația la nivelul pielii să fie activată.

Nu uitați că masajul poate fi făcut și mâinilor,dar și corpului.
Prima rețeta este o baie cu lapte care se realizează prin adăugarea în cadă cu apă pentru baie a 3-4 litri de lapte. Se stă cufundat 15 minute, apoi se face duș. Pe lângă efectele minunate pe care le are asupra pielii corpului, această baie are și un efect revigorant asupra organismului.

Cleopatra avea parte de acest tratament.

Pentru ten și pentru mâini putem face băi locale cu lapte de vacă proaspăt și nefiert .
Mâinile se țin cufundate 15-20 de minute într-o baie cu lapte călduț, apoi se clătesc cu apă caldă. Pentru ten se pot ține comprese cu lapte călduț 10-15 minute, apoi se clătește față cu apă minerala. Pentru tenurile uscate, o lingură de smântână proaspătă abia așezată pe lapte și o linguriță de miere de albine amestecate până la omogenizare pot face minuni. Se lasă acest amestec să acționeze asupra feței 20 de minute, apoi se curață apă călduță.

Pentru mâini se poate folosi amestecul format din trei linguri cu brânză de vaci proaspătă și grasă amestecate cu două lingurițe cu miere de albine. Această compoziție se lasă să acționeze 15-20 de minute, apoi se îndepărtează cu apă călduță.

Dar, atenție, laptele și preparatele din lapte trebuie să fie proaspete și să aveți siguranță că sunt curate. Dacă aveți dubii în privința produselor din lapte, atunci cel mai indicat ar fi să preparați singuri brânză și smântână din lapte cumpărat de la țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *