Recomandări
Energizant natural – Macerat de orz verde cu miere

Energizant natural – Macerat de orz verde cu miere

Acest remediu este considerat că fiind cel mai simplu și eficient revigorant al organismului, excelent pentru combaterea asteniei de primăvara. Acțiunea maceratului de orz verde se bazează pe proprietățile tonifiante asupra sistemului nervos, cardiac și endocrin, depurative, hipocolesterolemiante, stimulente ale metabolismului și chiar anticancerigene.

Este indicat în cazuri de astenie, anorexie, anemii, splenopatii, pancreatite, hepatite, ciroza hepatica, gastrite, ulcer gastroduodenal, colite, boli de inima, arteroscleroza cerebrala, nevroze, epilepsie, nevralgie de trigemen, reumatism, acnee, insomnii, astm bronșic, gripa, viroze pulmonare, TBC, rinita alergica, dereglări hormonale, obezitate, impotenta sexuala, sterilitate și cancer.

Maceratul este contraindicat persoanelor cu diabet zaharat; acestea pot consuma doar sucul de orz proaspăt stors, fară miere.

Compoziția chimica a orzului verde conferă plantei un efect curativ deosebit, încetinind totodată și procesul de îmbătrânire a celulelor.

Bogăția în proteine, vitamine, minerale și enzime face că orzul verde să fie foarte eficient în buna funcționare a organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *